Påskeegg

1713e2635f447b459140a8c753c667d7 b1b91e9d5ad3c6e0dbfb311f0d7b2d53

Foto: Pinterest

Lag dine egne påskeegg!!

Det finnes mange ulike måter å lage påskeegg på. Du kan farge eggene i akkurat den fargen du ønsker, du kan lage mønstre med løkskall, silkestoff, blomster og mye mer. Men du trenger ikke legge så mye arbeid i det. Du kan rett og slett bare farge eggene ved hjelp av konditorfarge!! Jeg er aller mest glad i pastell farger, jeg hadde vel lett valgt farger som lys rosa, lys grønn, lys gul og lys blå til mine påskeegg.

Her er oppskriften på hjemmelagde påskeegg med konditorfarge:

– Lag hull i et vanlig hvitt egg, blås ut alt innholdet. Vask og skyll så egget er rent og pent.

– Kok opp vann, hell vannet over i en skål. Ta konditorfarge (den fargen du ønsker) i det kokende vannet.

– Rør ut konditorfargen i vannet før du putter eggene oppi vannet.

– Ta eggene ut av vannet når du har fått den fargen du ønsker. La de lufttørke på papir.

Tatttaaaaa!!! Der har du kjempe fine påskeegg!!

Comments

comments

Leave a Reply

Om meg

Jeg er en jente på 24 år, med stor interesse innen interiør og design.

Jeg jobber som sykepleier men hvis jeg kunne valgt et annen yrke hadde det helt klart blitt interiørdesigner.

Når jeg ikke jobber tilbringer jeg tiden min sammen med samboer og Trampe, mine to favoritt gutter. Vi bor i en liten leilighet i Oslo by, men vi drømmer om noe større. Inntil videre vil jeg dele min interesse innen interiør fra min leilighet.

Siste innlegg